Reteta de preparare a papanasilor fierti

de angyb in Prajituri, 4 Feb 2013 | 8842 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor

    500 g branza de vaci
  • 120 g gris
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • pesmet +zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza cu grisul oul si zahar. Din compozitia obtinuta se formeaza bilute mici, dupa care se fierb in apa clocotita cu sare. Papanasii sunt gata cand se ridica la suprafata.

Separat topim untul adaugam pesmetul si o lingura de zahar si se lasa pe foc cateva minute avand grija sa nu se arda. Se adauga papanasii si se rostogolesc bine prin pesmet.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]