Reteta Prajitura Rudy, o bunatate de prajitura, frageda si aromata

de deyutzky in Prajituri, 30 Noi 2014 | 67885 vizualizari

COMENTARII (34)

Liaharrabn 1

03.12.2014, 00:04

Criss 1

31.01.2015, 06:04

Foarte buna

mihaelar63 1

31.01.2015, 14:54

reteta clasica dar foarte buna !!!

Panacris 1

02.02.2015, 17:55

PetrutaStanescu 1

01.02.2017, 12:30

Dar zaharul din aluat cum se dizolva

deyutzky 1

01.02.2017, 21:07

PetrutaStanescu, compozitia blatului este ca pentru biscuiti, deci nu e nevoie sa dizolvi inainte zaharul. Pot sa-ti spun ca am facut prajitura asta de multe ori si mereu iese nemaipomenit de buna. Poti sa o incerci cu incredere!

GabrielPopa 1

22.02.2017, 02:27

Eu in aluat am folosit zahar farin si a iesit un aluat excelent de bun. Iar la crema am folosit branza crema in loc de branza proaspata, in felul acesta crema este mult mai fina. Este o reteta nemaipomenit de buna

deyutzky 1

22.02.2017, 06:56

Gabriel, multumim pentru idei! Ma bucur ca ai incercat-o si ca ti-a placut!

danacoltor 1

05.05.2017, 19:11

Este buna dar totuși rămÂne aluatul de sub brânză puțin cleios. De ce?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rudy