Reteta simpla si gustoasa de Coaste de porc la tigaie, mai simplu si mai bun nu se poate

de nadea68 in Porc, 17 Oct 2013 | 29110 vizualizari

 

Reteta simpla si gustoasa de Coaste de porc la tigaie, mai simplu si mai bun nu se poate
Si cu frigul de afara... ceva simplu si foarte foarte bun :)
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: coaste de porc, condimente dupa gust, vin, ulei

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Reteta simpla si gustoasa de Coaste de porc la tigaie, mai simplu si mai bun nu se poate:

  • 8 coaste mici de porc
  • curry
  • piper
  • sare
  • usturoi
  • rozmarin
  • ulei
  • 1/2 pahar vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta simpla si gustoasa de Coaste de porc la tigaie, mai simplu si mai bun nu se poate:

Cum se prepara Reteta simpla si gustoasa de Coaste de porc la tigaie, mai simplu si mai bun nu se poate:

Coastele se spala,se usuca cu hartie de bucatarie.

Se condimenteaza cu curry,sare ,piper.

Luam o tigaie si o punem pe foc.Adaugam uleiul.Cand uleiul se incinge punem coastele,vinul si un paahar de apa.

Adaugam usturoiul taiat marunt si rozmarin

Acoperim tigaia si lasam la foc mediu cam 1ora.

Le mai intoarcem di cand in cand sa se rumeneasca bine pe toate partile.

Daca apa evapora mai adauga putin ca sa nu se arda.

Coastele sunt gata cand incep sa se desprinda de pe os.

O reteta perfecta, care cu siguranta te va da pe spate este Coaste de porc fierte in bere sau Coaste de porc in vin la cuptor

Va mai recomandam si aceasta reteta de Coaste de porc glazurate

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta simpla si gustoasa de Coaste de porc la tigaie, mai simplu si mai bun nu se poate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza murata calita cu coaste de porc, reteta traditionala romaneasca