Risotto cu fenicul si conopida

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2010 | 4941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa mica, tocata marunt
  • 1 catel de usturoi, tocat marunt
  • ½ capatana de conopida, tocata mare
  • 1 bulb de fenicul, injumatatit si ras
  • 300 gr orez arborio
  • 250 ml vin alb
  • 1L zeama de supa de legume, fierbinte
  • o mana de patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu fenicul si conopida:

Topeste untul intr-o tigaie, apoi caleste ceapa si usturoiul.Adauga condopida si feniculul ras si caleste-le 2-3 minute.
Adauga orezul si prajeste-l putin, amestecandu-l pentru a fi acoperit cu unt.Toarna in tigaie vinul alb si lasa-l pana cand orezul il va absorbi.Apoi toarna, pe rand, cate 250 ml zeama de supa de legume, lasand-o sa fiarba pana cand toata va fi absorbita de orez.Asezoneaza totul dupa gust, adauga patrunjelul tocat, amesteca si serveste-l cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu fenicul si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor cu hribi si sfecla rosie