Roast-beef mediteranean

de sorin in Vita, 19 Dec 2009 | 11615 vizualizari

COMENTARII (3)

PapaBun 1

19.12.2009, 13:30

Multumesc de pontul cu Israel Aharoni.
Insa sa stii ca nu e nimic uimitor ca o carne de calitate sa nu aiba nevoie de adaosuri. Era uimitor ca o carne de slaba calitate sa nu aiba nevoie de imbunatatiri...
As fi vrut sa pui si poza, eram foarte curios.
De unde pana unde locuiesti in Israel si iubesti bucataria belgiana?
Bine ai venit pe bucataras.ro!

sorin 1

19.12.2009, 16:50

Buna Seara PapaBun
1. Probabil ca ai dreptate - nu e nici o "filosofie" ca rezultatul prelucrarii sumare a unei carni bune sa aibe un rezultat bun; dar nu uita ca stangacia omului poate distruge si cea mai de calitate materie prima.
2. Bucataria belgiana?! A fost jumatate in gluma, jumatate in serios. Pe de o parte, daca mi-ai citit auto-caracterizarea (suna cam comunist, nu?!) ai aflat ca imi place orisice mancare buna, n-are importanta cine o face, ci ce face; pe de alta parte, perioadele (scurte, de excursionist) petrecute in Belgia, m-au facut sa inteleg ca "fratii" au o bucatarie nu mai putin rafinata decat a francezilor, chiar daca mai putin snoaba (si spun asta bazat pe experienta acumulata in micile circiumioare satesti, favoritele mele, oriunde as fi)
3.In acest sfarsit de saptamana am hotarat sa va impartasesc 2 dintre retele mele favorite. Eu unul nu le-am pregatit, asa ca deocamdata nu exista fotografii. Cerintele voastre m-au invatat ca de cate ori gatesc trebuie sa fotografiez, poate intr-o zi voi dori sa va impartasesc reteta
Toate bune

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 12:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din muschi de vita