Rondele de ceapa pane

de kamy in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2011 | 9467 vizualizari

 

Ne place,place,place

 

INGREDIENTE

  • ceapa mare
  • ou
  • faina
  • sare,piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de ceapa pane:

Se curata ceapa si se taie pe lat felii de 1/2 cm.Se desface cu grija in rondele si sa pune faina pe ele.

Oul se bate bine se adauga putin lapte,sare,piper,marar si faina pana se ajunge la consistenta unei smantani mai groase.Se dau rondelele prin compozitia de mai sus si se prajesc in ulei incins.

Se scot pe servetele absorbante.

Se servesc ca atare sau pe langa alte garnituri.

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

rondelele de ceapa se pot da si prin pesmet in ultima faza,dar eu de data asta nu am avut in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de ceapa pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]