Rondele de merluciu

de tiby in Peste, 26 Mar 2014 | 5272 vizualizari

 

Pentru ca ieri a fost sarbatoarea de Buna Vestire in care a fost dezlegare la peste si conform traditiilor populare e bine sa se manance peste in aceasta zi, m-am "conformat" si am preparat si eu peste... recunosc ca imi era si dor de un preparat cu peste, a trecut ceva vreme de cand am mancat ultima oara... :)

 

INGREDIENTE

  • 1-2 buc trunchi de merluciu
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de merluciu:

Se lasa merluciu la decongelat apoi se curata si se spala bine si se tamponeaza cu un servet.

Se taie trunchiul de peste in rondele potrivite care apoi se condimenteaza cu sare si piper si se lasa 15-20 de minute la frigider.

Dupa acest interval, se pune putin ulei la incins intr-o tigaie, se scoate pestele si se da fiecare rondea prin faina apoi se prajeste pe fiecare parte pana se rumeneste frumos.

Se serveste cald.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

se poate servi alaturi de diverse garnituri... eu de aceasta data am ales legume trase la tigaie in putin unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de merluciu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Satisfyyourcravings 1

26.03.2014, 13:38

Arata bine!

laura_n 1

26.03.2014, 17:49

nu stiu daca am mancat merluciu, dar eu sunt fan peste! numai rechin nu as manca ))

Rahela Velicu 1

05.01.2017, 01:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]