Rondele de rechin in crusta de mustar

de silvi0ara in Peste, 10 Mar 2010 | 8051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 rondele rechin
  • 1 lingurita mustar clasic
  • 1 lingurita maioneza de soia(sau clasica)
  • 1 lingurita sos dijonnaise
  • sare si piper
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de rechin in crusta de mustar:

Se pregateste sosul de mustar astfel:intr-un castronel se amesteca mustarul cu maionaza pana se formeaza o pasta.Cu aceasta pasta se unge pestele.
Se pune hartie de pergament intr-o tava de aragaz,se unge cu ulei de masline,se aseaza pestele,se condimenteaza cu sare si piper si zeama de lamaie,apoi se unge pestele uniform cu sosul de mustar.Se baga in cuptorul incins pentru 30 de minute.Se poate servi cu o garniture din orez sau legume fierte in abur.Eu l-am servit cu beby carot.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de rechin in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Sylvia 1

11.03.2010, 11:49

Nota maxima, excelente...as manca si eu o bucatica

mihaelar63 1

11.03.2010, 15:41

si eu sunt aici !!! maioneza de soia ? iarasi intreb de unde ?

silvi0ara 1

11.03.2010, 19:51

Din supermarket,cauta la preparate pentru post.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste in suba