Roşii coapte cu usturoi şi busuioc

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2011 | 6931 vizualizari

 

Am găsit reţeta ultimul numar al revistei ,,Secretele Bucătăriei,,. Mi-a plăcut mult şi am încercat-o. Roşiile au ieşit delicioase şi pot acompania cu succes o friptură sau un peşte la grătar.

 

INGREDIENTE

  • 4 roşii lunguieţe
  • 4 roşii....galbene
  • 2 căţei mari de usturoi
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Roşii coapte cu usturoi şi busuioc:

Roşiile se spală, se şterg şi se taie în două pe lungime.

Într-un vas de cuptor se pune puţin ulei de măsline, se aşează jumătaţile de roşii, se presară bucăţele de usturoi, sare şi piper. Se mai toarna un fir de ulei  şi se dau la cuptor pentru 30 de minute. Busuiocul se presară la servire.

Sunt foarte bune alături de friptură sau peşte la grătar.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Roşii coapte cu usturoi şi busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte ardelenesti, umplute cu cartofi copti si aroma de ceapa