Rosii prajite de post

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 7294 vizualizari

 

Sint absolut delicioase, nu ezitati sa le incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii
  • 100 g faina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii prajite de post:

Se spala rosiile, se taie de un deget grosime, se presara cu sare si se lasasa se scurga de zeama pe un tocator din lemn. Se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Se piseaza usturoiul si se freaca cu putina sare si ulei. Se toarna peste feliile de rosii putin mujdei si se presara patrunjelul tocat marunt. Sunt absolut delicioase. POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii prajite de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]