Rosii si ardei umpluti

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 3 Feb 2010 | 6506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 3 rosii
  • 6 ardei
  • 4 linguri cu orez
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
  • pasta de tomate
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii si ardei umpluti:

Ardeii se spala  si se curata de seminte. Rosiile se spala si li se taie un capacel, apoi se scobeste continutul cu o lingurita. Se lasa deoparte.

Se pregateste umplutura: se toaca ceapa marunt si se adauga peste carnita  impreuna cu orezul, patrunjelul tocat si el marunt, cu sare si piper. Se omogenizeaza bine si daca este prea vartoasa se pune putina apa rece pana se mai inmoaie.

Se umplu ardeii si rosiile cu tocatura, apoi se aseaza intr+un vas i care se toarna apa cat sa le acopere. se da vasul la cuptor la foc mic si cand sunt aproape gata se pune si pasta de tomate desfacuta in putina apa. Se mai lasa sa fiarba cam 15 minute.

Se servesc cu smantana sau iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii si ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

madi_marin 1

03.02.2010, 17:08

Oana, pana faci si tu te invit la o portioara....

crisad 1

03.02.2010, 21:40

si pt mine una

Teo 1

03.02.2010, 21:58

imi plac la nebunie ,mai ales vara cand sunt rosii din plin si ''capacesc'' ardeii cu feliute de rosii;

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prepelite cu struguri si coniac