Rosii umplute

de dantes in Porc, 4 Iul 2014 | 4578 vizualizari

 

O reteta simpla si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg rosii
  • 0,5 Kg carne de porc tocata
  • 100 g orez
  • 1 ceapa mare
  • 1 cub concentrat de supa
  • 50 ml.ulei
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute:

Rosiile se scobesc,ceapa se pune la calit si cand devine sticloasa se adauga miezul de la rosii pasat si orezul si se mai laca circa 10 minute apoi se adauga carnea tocata si se condimenteaza dupa gust.Amestecam bine aceasta compozitie si umplem rosiile cu ea.

Asezam rosiile umplute intr-o cratita si adaugam apa pana se acopera si concentratul de supa.Se pune la fiert circa 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]