Rosii umplute, coapte

de adinaciosescu in Mancaruri de legume, 4 Aug 2011 | 4010 vizualizari

 

Un preparat care poate fi servit si de post

 

INGREDIENTE

 

  • rosii mari, coapte
  • patrunjel verde tocat
  • 6-7 frunze de busuioc
  • cativa catei de usturoi
  • piper
  • cate 2 linguri de orez de fiecare rosie

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute, coapte:

Tai capac la rosii, scobesti cu lingurita,sarezi interiorul rosiilor si le pui cu gura in jos sa se scurga.

Intre timp,miezul de la rosii,busuiocul,patrunjelul,usturoiul si condimentele le mixezi bine in blender sau robot.

Adaugi orezul spalat bine si lasi aproximativ 1 ora ca sa se umfle bobul putin.

Le umpli,le asezi in tava pe hartie de copt,dai la cuptorul incins pret de 40-45 minute.

 

TIPS-URI

1

daca folosesti rosii mai mici...reduci cantitatea de orez.

2

le poti servi ca atare sau ca si garnitura la o friptura,o frigaruie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute, coapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melanzane alla Parmigiana