Rosii umplute cu costita si cascaval

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2009 | 6045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 rosii
  • 300gr costita
  • 400gr cascaval ras
  • 2-3 linguri pesmet
  • patrunjel verde
  • 2catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu costita si cascaval:

se taie un capac fiecarei rosii,dar nu complet
se scoate miezul cu o lingurita
costita se taie cubulete mici
se caleste impreuna cu usturoiul intr-o tigaie
adaugam apoi miezul rosiilor,tocat bine
lasam 5minute
cand s-a racit compozitia din tigaie se adauga :pesmetul,cascavalul,patrunjelul,DELIKAT dupa gust

se umplu rosiile cu acest amestec si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt
se stropesc cu ulei si se baga la cuptor pana ce rosiile sunt coapte bine(nu le lasati exagerat de mult,ca la mine,din tura doi au pocnit doua:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu costita si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]