Rosii umplute cu crema de branza

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 8274 vizualizari

 

o sa trec cantitatile estimativ, pt ca eu am facut pt un nr mare de invitati.

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • pt crema de branza:
  • 200 g branza proaspata de vaca
  • sare
  • piper
  • marar proaspat
  • 4 linguri de smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branza:

Spalam bine rosiile, apoi cu un cutit special taiem rosiile in forma de floare. O sa iasa 2 floricele dintr-o rosie.

Pregatim crema de branza:

Amestecam branza cu smantana si un praf de sare, mixam bine. Dupa care adaugam piper si mararul taiat foarte fin.

Umplem jumatatile de rosii cu aceasta crema delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Branza de vaci cu iaurt si verdeturi