Rosii umplute cu paste

de ianculubita in Paste, 22 Oct 2015 | 3534 vizualizari

 

Sa profitam de aceste rosii,acum cat mai sunt gustoase
Ingredientele pentru aceasta reteta,sunt in functie de numarul de persoane si de cate rosii doriti sa le puneti pe farfurie;puteti dubla cantitatile in functie de nevoi

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii mai mari
  • 100g paste mici(de copii)
  • 50g cascaval
  • 50g mozzarella
  • 50g parmezan ras
  • 2 oua
  • 1lingurita unt
  • cascaval feliat
  • sare
  • piper
  • verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu paste:

Rosiile taiate un capacel care se pastreaza,iar cu o lingurita se scoate miezul si se pun cu gura in jos sa se scurga bine;in acest timp,se pun pastele la fiert in apa cu putina sare 4min,apoi se scurg;intr-un castron se bat ouale,se amesteca cu sare,piper,cele trei branzeturi rase,verdeata tocata marunt,pastele scurse iar dupa omogenizare se umplu rosiile,se pun in tava pe hartie de copt,deasupra cate un cubulet de unt,o felie de cascaval si se lasa la cuptor 30min

Se servesc pe farfurie cu capacelul de la rosie,deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]