Rosii umplute cu salata de icre "afumata"

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2010 | 9544 vizualizari

 

Ha,ha,ha.......nu stiam cum sa le denumesc dar pentru ca am folosit macrou afumat mi-a venit ideea sa le spun icre"afumate"

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de crap
  • 300 g ulei
  • rosii
  • apa minerala
  • zeama de lamaie
  • sare
  • 1 ceapa mica
  • 1 macrou afumat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu salata de icre "afumata":

Icrele se curata de pielita si se freaca cu putina sare.Se scurg de apa care s-a format prin sarare.Icrele se pun intr-un vas si se adauga ulei ca la maioneza.Se mixeaza bine.Din cand in cand se adauga zeama de lamaie si apa minerala.Apa minerala are rolul de a le albi si de a le face mai pufoase.La sfarsit se adauga ceapa data prin razatoare si  fasii de macrou afumat.Se amesteca bine de data aceasta cu lingura pentru ca fasiile de macrou sa ramana intregi ,deci sa nu se sfarame.

Separat rosiile se spala si apoi  taiem in partea de sus a fiecarei rosii un capacel cu ajutorul unui cutit special dand astfel forma de nufar rosiei.Cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul din interiorul rosiei si lasam penrtu 15-20 min, rosiile la scurs.Umplem apoi fiecare rosie cu salata de icre si acoperim usor cu capacelul decupat anterior.Decoram cu frunze de patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu salata de icre "afumata"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu macrou afumat