Rosii umplute la cuptor

de Kadia80 in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2011 | 4509 vizualizari

 

un aperitiv simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii
  • 2 linguri urda
  • avocado
  • seminte de floarea soarelui
  • cascaval feliat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute la cuptor:

Se spala 2 rosii mai rotunjoare, in care se taie un capacel si se scoate cu lingura miezul carnos, pe care il plasam intr-un castronel. Peste miezul de rosii se adauga 2 linguri de urda sarata, jumatate de avocado si o lingurita de seminte de floarea soarelui. Se amesteca bine si se umplu rosiile cu amestecul asta, se adauga cateva bucatele de cascaval deasupra si se capacesc la loc, dupa care se lasa 20 de minte in cuptorul preincalzit.

TIPS-URI

1

se poate adauga si un pic de sunca tocata (pentru carnivori inraiti)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu costita si cascaval