Rulada aperitiv

de maria_claudia in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2010 | 24675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr blat:
  • 4 oua,
  • 4linguri ulei ,
  • 4 linguri faina.
  • Ptr umplutura:
  • 250 gr crema de branza,
  • 250 gr sunca presata,
  • 250gr salam sasesc ,
  • un ardei gras rosu,
  • 2linguri smantana.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv:

Blatul:albusurile se bat spuma,galbenusurile se amesteca cu uleiul turnat in fir,apoi se rastoarna peste albusuri ametecand usor si faina cate o lingura amestecand de sus in jos.Compozitia se rastoarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul incins pentru30 minute.Cand rulada este coapta se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza.

Branza se amesteca cu salamul ,sunca si ardeiul care au fost taiate cubulete mici,smantana,sare si piper dupa gust si se omogenizeaza bine.Cand rulada s-a racit se umple cu crema de branza se ruleaza si se lasa la frigider ptr 2-3 ore.

 

TIPS-URI

1

PTR umplutura se poate folosi orice fel de salam sau numai sunca presata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv calda