Rulada aperitiv

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 13566 vizualizari

 

usor de preparat si rapid de mancat

 

INGREDIENTE

  • 2-3 oua
  • sare
  • feliute de branza topita 3-4 bucati
  • 10 feliute mici de sunca curcan(de care aveti si care va place)
  • frunze de salata verde proaspata
  • crema de branza 1 cutie
  • ardei rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada aperitiv:

Se face omleta dar sa nu fie foarte groasa(depinde de oua cat de mari sant),apoi se lasa sa se raceasca putin dupa care se unge cu crema de branza apoi se pun feliute de salata verde se ung si aceste acestea cu crema de branza ,apoi se pune feliutele de sunca la fel se ung si acestea cu crema de branza,apoi feliutele de branza topita apoi din nou salata verde se unge si acesta cu crema apoi se pun 2-3 fire subtiri de ardei rosu .

Se ruleaza stansa bine apoi se pune in folie dupa care se lasa la rece 1-2 ore

Se servesc ca si aperitiv taiate feliute

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (20)

rivka 1

27.04.2010, 09:10

f buna ideea! o sa fac si eu, nu am facut niciodata

nadina73 1

27.04.2010, 10:02

e super rivka cu incredere

adry88 1

18.05.2011, 21:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]