Rulada cu carne

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2013 | 4390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Umplutura:
  • o mana de carne ( 200-250 g)
  • o ceapa alba
  • patrunjel verde tocat
  • un ou
  • o jumatate de morcov
  • sare, piper dupa gust
  • 100 g fulgi de quinoa
  • Aluatul:
  • 300 g faina
  • 150 ml lapte
  • 40 ml ulei masline
  • sare
  • o jumatate de lingurita de chimen
  • 100 g faina de secara
  • 4 grame drojdie
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne:

Aluatul: intr-un bol am pus faina, drojdia, sarea, faina de secara. Le-am amestecat. Am pus peste acestea laptele caldut si am framantat un aluat mai moale. La final am adaugat uleiul de masline pe care l-am incorporat aluatului. 

Umplutura

In 30 ml ulei incins am pus ceapa, morcovul ras pe razatoarea mica, sare, piper. Cand s-au calit putin am adaugat carnea. Am omogenizat. Am adaugat o ceasca de apa. Cand s-a fiert pe jumatate am adaugat fulgii de quinoa si am lasat sa scada mai bine. Am dat tigaia de pe foc, am adaugat un ou si am omogenizat. Am adaugat patrunjel verde tocat.

Asamblarea:

Din aluat am intins o foaie peste care am pus carnea. Am rulat. Am pus intr-o tava, am uns cu ou. Se pune la foc mediu  pentru 40-45 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (19)

adry88 1

28.05.2013, 13:50

yammy!

Alinutza80 1

29.05.2013, 18:24

o bunatate

alilianaa 1

29.05.2013, 19:47


Multumesc Alina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foi de placinta umplute