Rulada cu carne

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2013 | 4713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Umplutura:
  • o mana de carne ( 200-250 g)
  • o ceapa alba
  • patrunjel verde tocat
  • un ou
  • o jumatate de morcov
  • sare, piper dupa gust
  • 100 g fulgi de quinoa
  • Aluatul:
  • 300 g faina
  • 150 ml lapte
  • 40 ml ulei masline
  • sare
  • o jumatate de lingurita de chimen
  • 100 g faina de secara
  • 4 grame drojdie
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne:

Aluatul: intr-un bol am pus faina, drojdia, sarea, faina de secara. Le-am amestecat. Am pus peste acestea laptele caldut si am framantat un aluat mai moale. La final am adaugat uleiul de masline pe care l-am incorporat aluatului. 

Umplutura

In 30 ml ulei incins am pus ceapa, morcovul ras pe razatoarea mica, sare, piper. Cand s-au calit putin am adaugat carnea. Am omogenizat. Am adaugat o ceasca de apa. Cand s-a fiert pe jumatate am adaugat fulgii de quinoa si am lasat sa scada mai bine. Am dat tigaia de pe foc, am adaugat un ou si am omogenizat. Am adaugat patrunjel verde tocat.

Asamblarea:

Din aluat am intins o foaie peste care am pus carnea. Am rulat. Am pus intr-o tava, am uns cu ou. Se pune la foc mediu  pentru 40-45 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu pipote, inimi si ficat de pui