Rulada cu carne tocata

de Mirela Suba in Mancaruri cu carne, 29 Apr 2013 | 3157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata amestec
  • 500 gr felii sunca crud-afumata(sau cum ii se mai spune prosciuto)
  • o legatura patrunjel
  • o legatura ceapa verde
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 2 oua
  • 3 oua fierte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne tocata:

Carnea tocata se amesteca intr-un bol cu sare,piper,vegeta,patrunjelul tocat si ceapa tocata marunt si cu cele 2 oua.

Se imparte in doua,o jumatate se intinde pe masa pe feliile de sunca cruda-afumata  si se pun ouale fierte si se ruleaza,si deasupra se mai pun felii de sunca ca sa cuprinda tot.

Cealalta jumatate,se face la fel,feliile de sunca crud-afumate,apoi amestecul de carne si se ruleaza si deasupra de pun din nou felii de sunca sa cuprinda tot.

Eu am facut una fara ou si una cu ou ca sa fac diferenta dintre ele si sunt amandoua grozave la gust.

Intr-o tava se pune foaie pergament si se pun ruladele in ea si cuptorul trebuie sa fie preincalzit. Eu am uns cu putin ulei ruladale,dar merg si neunse.

Se dau la cuptor pentru 45 min.

Va doresc Pofta Mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din cotlet de porc