Rulada cu crema marscarpone

de MonaMimi in Prajituri, 12 Feb 2012 | 4294 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingura cacao
  • 1/2 plic zahar vanilat
  • crema
  • 125 g marscarpone
  • 125 g frisca
  • 100 g zahar pudra
  • 1/2 zahar vanilat
  • cateva linguri de dulceata sau gem (visine,afine mure)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema marscarpone:

Separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile spuma cu 3 linguri de zahar,iar galbenusul il freci cu1 lingura de zahar si cu zaharul vanilat.Unesti cele 2 compozitii,cerni deasupra cacao amestecata cu faina,intinzi compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt,la foc potrivit.Cand este gata scoti tava lasi foaia la racit.

Crema:

Bati frisca spuma si incorporezi in ea branza marscarpone,nu inainte de a o bate spuma cu zaharul pudra si cu zaharul vanilat.Pe foaia de rulada intinzi  cateva linguri de dulceata sau gem apoi pui crema intr-un strat uniform, rulezi usor si o tii la frigider  timp de 1 ora.

Glasezi prajitura cu glazura de ciocolata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema marscarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piscoturi si crema de vanilie