Rulada cu foi de napolitana

de luminita20_2006 in Dulciuri, 13 Mai 2009 | 18921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi napolitane
  • 200 gr rahat
  • 200 gr margarina
  • 200gr biscuiti macinati
  • 200 gr zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100 ml apa
  • 1/2 lamaie
  • 250 gr ciocolata negra
Portii: -1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu foi de napolitana:

1 crema. Se trec prin masina de rocat rahatul impreuna cu lamaia si margarina, apoi freci crema pana se omogenizeaza si se da la rece.

2 crema. Se fierbe un sirop din zahar , cacao si apa pana se leaga apoi se toarna ferbinte peste biscuitii macinati si se amesteca. Se stropeste o foaie de napolitana cu apa sau lapte caldut si intinzi apoi crema de rahat, asezi a 2 foaie pe care o stropesti la fel cu apa sau lapte si intinzi a 2 crema, apoi rulezi.

ciocolata neagra se pune la topit pe baie de abur si se adauga 50 gr de unt cand sa topit se toarna deasupra ruladei si se da la rece 3-4 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]