Rulada cu gem de capsuni

de Criss in Prajituri, 1 Feb 2013 | 7748 vizualizari

 

Nu este tocmai desertul meu preferat si nici nu sunt ruladele punctul meu forte, dar eu zic ca merge la cafeaua de dimineata. O reteta extrem de simpla, gata in maxim 30 minute.

 

INGREDIENTE

  • -4 oua
  • -4 linguri zahar
  • -4 linguri faina
  • +
  • -1 borcan gem de capsuni
  • -50 g ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem de capsuni:

Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul, se bat in continuare pana se topeste zaharul, se adauga apoi galbenusurile si se mixeaza, apoi se adauga faina, amestecand usor cu lingura de sus in jos. Se toarna amestecul in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt si se coace rulada pe treapta a doua a aragazului, la foc mic maxim 15 minute. Dar dupa 10 minute verificati cu o scobitoare si stati cu ochii pe usa cuptorului ca pe butelie. :) Daca sta prea mult in cuptor devine casanta si nu se mai poate rula. E bine sa taiati marginile care oricum devin mai uscate si sa fiti sigure ca se ruleaza usor fara a se rupe. Eu m-am trezit tarziu si rulada mea s-a crapat la capete. 

Se unge blatul cu gemul de capsuni si se ruleaza cu ajutorul unui prosop. Se glazureaza cu ciocolata topita

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Rocsi 1

01.02.2013, 21:17

Iti ies minunate ruladele am observat!

diana_k 1

02.02.2013, 20:41

arata superrr rulada

madi_marin 1

02.02.2013, 20:48

wow...arata foarte bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem si glazura de ciocolata