Rulada cu ghebe

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2015 | 6108 vizualizari

 

Rulada cu ciuperci am mancat la BuniMaria si mi-a placut foarte mult.Am hotarat s-o fac si eu.Si iata ca s-a ivit ocazia.Am avut musafiri care au apreciat-o foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 400 g. ghebe congelate
  • 1 ou
  • 100 g. cascaval
  • o legatura marar
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • aluat foietaj
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ghebe:

Aluatul lasat la decongelat.

Ceapa curatata ,spalata se toaca marunt se pune la calit pana devine sticloasa.

Se adauga ardeiul tocat marunt si ciupercile tocate .

Calim 7-8 minute,apoi adaugam sare si piper dupa gust.

Stingem focul si lasam la racit.

Dupa ce s-a racit compozitia ,adaugam 50 g. cascaval ras ,oul batut si mararul tocat marunt.

Pregatim o tava pe care o tapetam cu hartie de copt.

Intindem aluatul(eu il mai subtiez putin ,intinzandu-l cu sucitorul).

Punem compozitia de ciuperci,rulam si apoi il punem in tava.

Radem si restul de cascaval pe care-l presaram deasupra.

Dam tava la cuptorul incins la160 grade pane se rumeneste (20-25 minute).

Se portioneaza rece.

TIPS-URI

1

In compozitie se pot pune si alte legume radacinoase.

2

Pentru subtiat aluatul am folosit noua jucarie- sucitorul cu model

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Burek cu carne (reteta Laura Laurentiu)