Rulada cu salam si ceapa verde

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2015 | 3075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 100 g cascaval ras
  • 6 felii mari de salam
  • coada unei cepe verzi
  • Sare
  • Piper
  • 1 gogosar acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu salam si ceapa verde:

Batem bine ouale cu putina sare. Adaugam smantana, faina si ceapa verde tocata marunt. Amestecam bine totul. Punem si gogosarul acru tocat marunt , piper si turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 15 minute. Dupa ce s-a copt, facem proba scobitorii, punem deasupra, cat e blatul cald, cascavalul ras, apoi feliile de salam.

Rulam bine blatul si il dam la frigider 2 ore. Apoi taiem felii si servim. Pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu salam si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida