Rulada cu somon afumat si spanac

de iuliana_florentina in Somon, 17 Feb 2015 | 8156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de aluat foietaj ( a cate 275 g fiecare )
  • 500 g spanac congelat
  • 200 g crema de branza (tip Philadelphia)
  • 100 g somon afumat
  • 1 ceapa mica
  • 2 oua
  • sare si piper
  • un galbenus (pentru uns )
  • seminte de susan albe si negre (pentru decor )
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu somon afumat si spanac:

Spanacul decongelat il stoarcem bine de lichid si il punem intr-un bol.Adaugam crema de branza,ouale,somonul tocat grob,ceapa tocata fin,sare si piper (nu exagerati cu sarea pentru ca somonul afumat contine si el destula :)) si amestecam pana se omogenizeaza .

Impartim compozitia de spanac in jumatate si o distribuim uniform peste cele doua aluaturi,rulam ,obtinand astfel doua rulade.Le ungem cu galbenus si le decoram cu seminte de susan.

Coacem 35-40 de minute la 220°C,pana se rumenesc frumos deasupra.

Servim calde sau reci ,pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu somon afumat si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]