Rulada cu spanac

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2013 | 4539 vizualizari

 

Sursa caietul cu retete

 

INGREDIENTE

Aluat

  • 300 g spanac
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de sare

Umplutura

  • 300 g crema de branza
  • 2 linguri unt
  • 100 g sunca de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac:

Aluat-mixam albusurile cu un praf de sare,galbenusurile si mixam bine,adaugam spanacul(fiert inainte daca e proaspat)faina amestecata cu praful de copt.

Amestecam bine cu o lingura,turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Rasturnam cu grija pe alta foaie de copt cu fata in joc,rulam si lasam sa se raceasca.

Crema-mixam untul cu cream de branza,adaugam sunca de pui taiata cubulete si amestecam.

Desfacem rulada o ungem cu crema de branza si rulam din nou.

Invelim in folie alimetara si dam le rece 2 ore dupa care o taiem cu un cutit bine ascutit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta