Rulada de carne in bacon

de ralu_ca in Porc, 7 Dec 2013 | 64371 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 felii bacon 
  • 500 g carne tocata
  • 400 g cascaval
  • 2 capatani usturoi
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • sare si piper dupa gust
  • boia iute (chili)
  • 2 linguri miere
  • 3 linguri sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne in bacon:

Carnea tocata se amesteca cu usturoiul pisat, ouale crude, patrunjel tocat, sare si piper. Pregatim doua folii de aluminiu mai maricele pe care se asaza feliile de bacon (vezi foto), 4 jos si 3 deasupra la fel ca in foto. Impletiturile se condimenteaza cu chili si sare, carnea o impartim in doua in mod egal.

Pe alta folie am intins carnea, apoi am ras cascaval si am rulat cu ajutorul foliei. Apoi am asezat usor ruloul (fara folie) intr-o parte a impletiturii de bacon. Urmeaza infasurarea cu ajutorul foliei, inchid capetele si rulourile obtinute (pentru ca vom prepara doua) le punem in tava cu apa pana la jumatatea rulourilor si le introducem la cuptor pentru 1 ora.

Scoatem tava din cuptor, desfacem capetele cu grija, dar sa ramana pe sub rulada, si le ungem cu amestecul obtinut astfel:  intr-un vas se pun 2 linguri miere, 3 linguri sos soia, 1/2 lingurita chili si 1 lingurita sare. Se omogenizeaza si se ung suprafata si lateralele rulourilor, apoi le dam la cuptor pana se rumenesc.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel umplut