Rulada de carne in bacon

de ralu_ca in Porc, 7 Dec 2013 | 64572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 felii bacon 
  • 500 g carne tocata
  • 400 g cascaval
  • 2 capatani usturoi
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • sare si piper dupa gust
  • boia iute (chili)
  • 2 linguri miere
  • 3 linguri sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne in bacon:

Carnea tocata se amesteca cu usturoiul pisat, ouale crude, patrunjel tocat, sare si piper. Pregatim doua folii de aluminiu mai maricele pe care se asaza feliile de bacon (vezi foto), 4 jos si 3 deasupra la fel ca in foto. Impletiturile se condimenteaza cu chili si sare, carnea o impartim in doua in mod egal.

Pe alta folie am intins carnea, apoi am ras cascaval si am rulat cu ajutorul foliei. Apoi am asezat usor ruloul (fara folie) intr-o parte a impletiturii de bacon. Urmeaza infasurarea cu ajutorul foliei, inchid capetele si rulourile obtinute (pentru ca vom prepara doua) le punem in tava cu apa pana la jumatatea rulourilor si le introducem la cuptor pentru 1 ora.

Scoatem tava din cuptor, desfacem capetele cu grija, dar sa ramana pe sub rulada, si le ungem cu amestecul obtinut astfel:  intr-un vas se pun 2 linguri miere, 3 linguri sos soia, 1/2 lingurita chili si 1 lingurita sare. Se omogenizeaza si se ung suprafata si lateralele rulourilor, apoi le dam la cuptor pana se rumenesc.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porchetta cu salvie si cascaval