Rulada de carne tocata

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2013 | 4783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700-800 gr.carne tocata de porc
  • 4 oua fierte
  • ceapa verde, 2 fire
  • 1/2 buc. dovlecel taiat cubulete
  • condimente dupa gust (sare, piper)
  • susan, mac si boia iute pentru ornat rulada
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata:

Condimentam carnea tocata dupa gust, o intindem pe hartie de copt si asezam pe intreaga suprafata bucatelele de dovlecel si ceapa tocata. Decojim ouale fierte, le asezam la marginea de unde dorim sa rulam, la distanta unele de altele si cu ajutorul hartiei rulam carnea, formand rulada.

Asezam rulada in tava de cozonac, o decoram cu susan, mac si boia iute.

Incalzim cuptorul si dam tava la copt, la foc moderat pana prinde crusta (eu am tinut-o cca 1 ora la 170 grade).

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate servi atat calda, cat si rece, a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne cu ardei copti si oua