Rulada de omleta

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2013 | 9235 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 g philadelphia
  • 50 g rucola
  • 6 felii mortadella
  • 4 lg parmezan ras
  • sare
  • nucsoara 1/2 de lingurita
  • piper
  • 1 lg ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de omleta:

1.Incingem cuptorul la 170°.

2.Batem ouale cu sare si nucsoara,cu ajutorul unui tel.Adaugam parmezan si mai batem putin.

3.Intr-o tava de 36 cm pe 27 cm,punem hartie de copt si punem compozitia obtinuta.Bagam la cuptor pentru 12-15 minute.

4.Cand e gata,o scoatem si o invartim si lasam sa se raceasca.

5.Intr-un bol punem philadelphia cu piper si lingura de ulei de masline si mestecam. Punem deoparte.

6.Cand s-a racit o desfacem usor si o transfram pe o pelicula transparenta.

7.Intindem crema de branza,apoi rucola (spalata si uscata inainte),felile de mortadela si invartim.O lasam le rece o ora inainte de a o servi.

O taiati rondele....si pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (22)

Rocsi 1

25.06.2013, 22:55

Ce aspect frumos

roxana_simona 1

26.06.2013, 00:30

super

Alina26 1

26.06.2013, 10:23

ms...ms...ms..ms...ms...mult bucatarasi!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]