Rulada de porc

de dantes in Porc, 21 Iun 2014 | 5416 vizualizari

 

Se poate servi cu diferite garnituri.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.pulpa de porc(fleica)
  • 0,5 kg.carne de porc tocata
  • 0,5 kg spanac
  • 2 morcovi
  • 1 telina radacina
  • 1 ceapa
  • 0,5 l supa de legume
  • sare,piper,cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Carnea de porc se taie in asa fel incat sa obtinem o felie cat mai mare pe care o batem cu ciocanul de snitele.

Curatam si oparim spanacul, taiem 1 morcov si 1/2 din telina in betisoare subtiri.

Se condimenteaza carnea de porc cu sare si piper si se intinde deasupra spanacul oparit si scurs, apoi se pune carnea tocata si condimentata dupa gust si betisoarele de morcov si telina.

Se ruleaza carnea si se leaga sa nu se desfaca si se pune intr-o tava impreuna cu supa, morcovul, telina, ceapa taiate mari si cimbrul proaspat si se baga la cuptor circa o ora pana cand se patrunde bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra