Rulada de porc cu carnat si cascaval

de nico_nico in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2010 | 16531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. carne de porc(pulpa),
  • 3 buc. carnat afumat si prajit,
  • 3 castraveti murati,
  • mustar iute (sau dulce),
  • 50g cascaval,
  • 200 g sunca afumata,
  • scobitori.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu carnat si cascaval:

Carnea de porc se taie felii cat mai mari, se bat ca pentru snitele, se ung cu mustar si se aseaza felii de castraveti murati alternand cu felii de sunca si cascaval(daca nu doresti sa pui felii de cascaval poti sa-l dai prin razatoarea mica) iar in mijloc carnatul.Se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitori.Se introduce la cuptor pentru aproximativ 1 ora, ruladele se pun intr-o tava cu putina apa si ulei. Se mai intorc din cand in cand si se mai stropesc cu sosul din tava. Daca doresti poti sa pui folie de aluminiu(ies mai fragede). Dupa ce s-au facut ruladele se scot scobitorile cat inca sunt calde.Dupa ce s-au racit se taie felii si se servesc ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu carnat si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac si branzeturi