Rulada de pui cu emmentaler

de Bucataras in Pui, 28 Ian 2014 | 10728 vizualizari

 

Am primit de la un prieten un gem de piersici cu ardei. Si m-am tot gandit cum si la ce sa-l folosesc, pana mi-a venit ideea...

 

INGREDIENTE

  • 3-4 fasii piept de pui
  • gem de piersici cu ardei (usor picant)
  • 70 g emmentaler (aproximativ)
  • condimente italienesti
  • crema balsamica
  • o mana de rucola
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu emmentaler:

Am pregatit fasiile de piept de pui: le-am spalat, uscat, le-am suprapus putin si le-am batut, cat sa formez o foaie pe care sa asez umplutura. 

Am condimentat pieptul de pui cu verdeturi italienesti.

Am uns carnea de pui cu gem de piersici, iar deasupra am asezat fasii de emmentaler.

Am rulat pieptul de pui, cu grija, pentru a nu se desface fasiile si a nu iesi "umplutura", l-am asezat intr-un vas de Yena, l-am condimentat cu sare si piper, dupa care am uns rulada cu crema balsamica si am stropit-o cu putin ulei de masline. Am adaugat in vas si putina apa si l-am pus la cuptor.

Cand rulada a prins o usoara culoare aurie, am scos-o din cuptor.

Am taiat rulada rondele si am aranjat-o pe un pat de rucola.

Combinatia mi s-a parut foarte interesanta: emmentalerul topit impreuna cu gemul de piersici cu un gust usor picant i-au dat savoare pieptului de pui, altfel destul de fad. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu emmentaler" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]