Rulada de pui umpluta cu caise si salvie si sos de merisoare

de marcela1979 in Pui, 14 Feb 2014 | 2845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru rulada:
  • 300 gr piept de pui
  • 30 gr caise uscate
  • 1 lingurita salvie uscata
  • sare,piper
  • 2 linguri ulei
  • pentru sos:
  • 100 gr merisoare
  • 100 gr zahar
  • suc de la 1/2 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui umpluta cu caise si salvie si sos de merisoare:

Se pregateste rulada: caisele se toaca marunt,se pun intr-un castronel,se pune salvie si se amesteca.Pieptul de pui se taie evantai si se umple cu amestecul de caise si salvie.Se ruleaza ,se asezoneaza cu sare si piper si se infasoara in folie de plastic si se da la frigider 30 de minute.Se scoate ,se pune in tigaie cu apa si ulei,se pune capacul si  se pune pe foc,se lasa sa se inabuse.

Se face sosul:Se pun pe foc merisoarele si zaharul si zeama de lamaie si se fieb la foc mic pana ajung la consistenta gemului.

Cand rulada este gata se ia capacul si se rumeneste putin.Se serveste alaturi de sosul de merisoare.

TIPS-URI

1

Daca merisoarele sunt deshidratate se pun in apa la hidratat vreo 3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui umpluta cu caise si salvie si sos de merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti cu piept de pui