Rulada de spanac cu crema de branza

de loredanaaa in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2013 | 3355 vizualizari

 

Nu am mai facut pana acum rulada,dar e foarte buna si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • blatul de rulada:
  • 350 de grame de spanac fiert, scurs de zeama
  • 3 oua
  • 4 linguri de smantana
  • 7 linguri de faina
  • 1 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • sare, piper
  • pentru crema de cascaval
  • 150 g de branza proaspata de vaci
  • 150 g de cascaval
  • 150 g de unt la temperatura camerei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac cu crema de branza:

Ouale, spanacul fiert si smantana se bat cu un tel, adaugand sarea, piperul dupa gust si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie amestecand bine, apoi faina. Se amesteca totul bine si se aseaza intr-o tava cu foaie de copt. Se coace blatul in cuptor la 180 de grade, cam 15-20 de minute. Blatul nu trebuie sa se rumeneasca, doar sa treaca testul scobitorii, daca iese curat din blat atunci e gata.

Blatul cat  e fierbinte se desprinde de hartia de copt, apoi se ruleaza strans, in aceeasi hartie si se lasa sa se raceasca.

Pana se raceste  se prepara crema de cascaval, amestecand toate ingredientele  pentru crema pana cand se formeaza o pasta  fina. Daca doriti mai puteti  adauga sare.

Blatul racit il desfaceti  din hartia de copt si se unge cu crema de cascaval,apoi il rulati  strans si il dati  la rece cel putin 2-3 ore inainte de servire.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

cine doreste poate sa adauge si sunca peste crema de branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ruladă de spanac cu brânză