Rulada din carne tocata

de Lau in Porc, 26 Iun 2013 | 25726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • jumatate de paine veche
  • patrunjel verde
  • 1 capatana de usturoi
  • sare si piper
  • Umplutura 1
  • 150 g cascaval
  • ardei rosu
  • morcov
  • ciuperci
  • fasole verde
  • umplutura 2
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • 300 g legume mexicane
  • sunca
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata:

Painea o inmuiem in apa si o scurgem bine,

Intr-un vas adaugam carnea,painea,si restul de ingediente,condimentam cu sare si piper dupa gust,

Pe o folie de aluminiu intindem 1/2 din compozitie(cu mana umeda sau cu sucitorul uns cu ulei)

Peste stratul de carne adugam cascavalul ras,legumele(fierte inainte) si cu ajutorul foliei rulam( avand grija ca sa nu rulam cu tot cu folie:))

Pentru a 2 rulada am fiert ouale in apa cu sare,

Legumele le-am fiert dupa care cu blenderu le-am pisat,am adaugat cascavalul ras si sare si piper dupa gust

Am intins un strat de carne pe folia de aluminiu,deasupra la carnea am intins un strat de legume,adaugam sunca taiata si ouale pe margine,cu ajutorul foliei rulam,

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]