O reţetă care sigur face parte din categoria “Bunatăţi de Paşte”
Reţeta aceasta am pregatit-o de ceva vreme,dar nu am mai avut timp sa o scriu. Adică “ceva vreme” s-a făcut aproape un an de zile,o pregătisem anul trecut de Paşte.
Dar o fi bine si acum,chiar m-am gândit s-o refac şi eu.
Am mai spus că îmi place foarte mult să pregătesc unele preparate la la slow cooker Crock-Pot. Mai ales în zile ca acestea când sunt multe preparate care necesită cuptorul ,iar pâna când la slow cooker Crock-Pot-ul îşi face treaba,noi putem să pregătim altceva.
De fapt,eu am avut o bucată de fleică de porc,pe care am tăiat-o în două,obţinând doua bucăţi mai subţiri,ca să se poată rula mai uşor.
O bucată am umplut-o cu carne tocată iar cealaltă cu ciuperci,cârnaciori ,ouă si morcovi.
Am condimentat fleica de porc pe ambele parti. Am presarat si usturoiul pe partea care va fi în interior, pe care punem umplutura.
Am condimentat carnea tocata si am pus si patrunjel verde.
Daca doriti, puteti sa folositi si alte condimente.
Am pus carnea tocata peste bucata de fleica si deasupra dulceata de ardei iute.
Am rulat carnea si am legat-o cu o sfoara.
Am pus si crengute de rozmarin.
In vasul Slow Cooker-ului am pus putin ulei si 100 ml apa.
Am setat temperatura pe High pentru 6 ore.
Dupa cele 6 ore, am scos rulada, am desfacut sfoara si am lasat-o sa se raceasca.
Am feliat-o dupa ce s-a racit complet.
Nimic complicat, dar foarte gustos. Si as zice ca a aratat foarte bine în cosercuta cu bunatati.
S-aveţi poftă !!!