Rulada din lipii pentru Shaorma - aperitiv

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2013 | 6414 vizualizari

 

Am cumparat niste lippi cu gandul sa fac shaorma, insa planul din piata nu s-a nimerit cu cel din bucatarie, asa ca am facut rulada din aceste lipii, care au fost foarte apreciate.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet lipii
  • rosii
  • masline
  • salam/piept de pui
  • maioneza/crema de branza
  • ceapa
  • verdeata
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din lipii pentru Shaorma - aperitiv:

Puteti schimba umplutura cu ce va place sau cu ce aveti prin frigider. Am uns jumatate din lipii cu maioneza, jumatate cu crema de branza, peste care am pus ceapa toacata marunt, rosiile, salamul si pieptul de pui taiate cubulete, masline fara sambure, verdeata, sare si piper, dupa care am rulat fiecare lipie. Am dat la rece 1 ora,  le-am feliat pe fiecare in parte.

Rapid nu-i asa?!




Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din lipii pentru Shaorma - aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua de Paste (2013)