La multi ani Bucataras, sa cresti din ce in ce mai mare, sa ramai la fel de plin de viata, la cat mai multe retete ai la cati mai multi vizitatori!!!!
Spalam muschiul, dupa care il uscam cu un servetel.
Crestam muschiul pe jumatate, astfel incat sa nu se desprinda.
Batem usor cu ciocanul de snitele pe ambele fete.
Condimentam cu sare, piper si busuioc uscat.
Intr-o tigaie punem uleiul de masline, apoi tocana de legume si ciupercile, pe care le vom cali usor, condimentam cu sare si piper si asezonam cu patrunjel.
Peste muschiul de porc punem ciupercile calite, apoi asezam fasii de kaiser sau bacon, una langa alta, iar peste vom pune felii de cascaval.
Rulam cu grija si prindem din loc in loc cu scobitori pentru a nu iesii umplutura.
Deasupra invelim cu fasii de bacon.
Acoperim rulada cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute, dupa care desfacem folia si stropim cu vin.
Lasam rulada in continuare la cuptor inca 30 de minute. Timpul de preparare depinde de fiecare cuptor in parte, testati cand vedeti ca a inceput sa se rumeneasca. Servim alaturi de o salata si o portie de cartofi taranesti. Pofta buna!!!!!!!!!