Rulada Laura

de Sidy in Vita, 29 Iul 2010 | 5271 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 snitele de vita,
  • mustar iute,
  • 6 felii subtiri de jambon(sunca),
  • 2 castraveti murati,
  • 2 morcovi,
  • 2 cabanosi( toate 3 produsele se taie in patru pe lungime),
  • 250 ml supa ,
  • 1 leg ceapa verde,
  • 1 lingurita zahar,
  • 1 lingurita boia,
  • 1 lingura paste de tomate,
  • sare
  • piper,
  • enibahar,
  • faina,
  • 100 ml smintina,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Laura:

Carnea batuta se face cu sare , piper si enibahar pe ambele parti. Pe o parte se unge cu mustar, se pun feliile de jambon, morcov, castravete si cabanos , in interior, se ruleaza snitelele si se prind cu scobitori.

Se dau prin faina si se prajesc pe toate partile.Se scot ruladele si se pun deoparte.

In grasimea ramasa se prajeste ceapa tocata, se adauga pe rind zaharul, pasta de tomate si boiaua. Se stinge totul cu supa si se adauga morcovul ramas ras, apoi ruladele. Se fierb acoperit , la foc mic , aproximativ 40 minute. Cind sunt gata , se scot ruladele iar sosul se mixeaza. Daca este prea subtire, se freaca o lingura de faina cu smintina si se adauga peste sos. Se condimenteaza daca mai este nevoie.

Ruladele se introduc in sos si se servesc cu cartofi piure sau cu pilaf de orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Laura" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Rulada din muschiulet de vitel cu legume