Rulou de piept de pui umplut

de danielaR in Pui, 22 Noi 2013 | 5336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 1/2 cutie de ricotta
  • 1/4 ardei rosu
  • 50 gr fenicul proaspat
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper
  • 125 gr orez
  • o conserva de ciuperci
  • 1 cub knorr
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de piept de pui umplut:

Pieptul de pui l-am batut bine.

Intr-un bol amestecam ricotta cu sare piper ,ardeiul rosu ras pe razatoare si feniculul de asemenea ras pe razatoare.

Intindem compozitia pe pieptul de pui si rulam.Punem pieptul astfel umplut intr-o hartie de copt si dam la cuptor pt 25 min

Intre timp facem o garnitura din orez.Punem la fiert orezul cu un cub de knorr.Cand e fiert adaugam conserva de ciuperci si sotam astfel totul cu putin ulei de masline.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu seminte de floarea soarelui, la cuptor