Rulouri cu carne

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2011 | 7058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 500g carne tocata de vitel
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • ulei pentru uns
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu carne:

Foile se lasa la dezghetat.

Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit in doua linguri de ulei.

Se adauga si carnea si cand se albeste se pune apa si se fierbe pana se face carnea si scade toata zeama.

Se potriveste de sare si piper si se lasa la racit.

Se amesteca ouale in compozitie.

Se intinde o foaie pe masa si se unge cu ulei cu pensula.

Se pune intr-o margine 3 linguri de carne si se indoaie marginile in interior pe lungime (vezi foto).

Se ruleaza pe toata lungimea si se pune in tava unsa cu ulei.

Cand sunt toate gata se ung cu ulei si se dau la cuptor 30-40 minute pana se rumenesc frumos.

Se mai poate unge intre timp cu ulei pentru o culoare mai frumoasa.

Se consuma calde sau reci fiind la fel de bune.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

16.05.2011, 10:04

MIUTA 1

23.05.2011, 10:17

Buna idee imi place,pun reteta la favorite sa fac si eu

MotanLaOale 1

25.05.2011, 13:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coronita cu carne tocata