Rulouri cu carne tocata

de Lau in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2016 | 3851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 500 g faina
  • 2 lingurite zahar
  • 2 oua
  • 1 praf de sare
  • 1 plic drojdie uscata
  • 100 g untura
  • 100 ml lapte
  • Umplutura
  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • Uns
  • 1 ou
  • 2-3 linguri lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu carne tocata:

Aluat:

Intr-un bol amestecam faina cu sarea, zaharul, facem o gaura in mijloc adaugam ouale batute, untura, drojdia dizolvata in putin lapte caldut, amestecam dupa care incepem sa framantam adaugand treptat laptele pana rezulta un aluat omogen.

Acoperim si lasam la dospit 30 min.

Intre timp pregatim umplutura:

Intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt, impreuna cu ardeiul tocat, adaugam rosiile cu tot cu sos, carnea tocata, condimente dupa gust si lasam pe foc cca 10 min,

Oprim focul, adaugam cascavalul dat prin razatoare,patrunjelul verde tocat, amestecam si lasam sa se raceasca bine.

Impartim aluatul in 2 bucati si din fiecare bucata  intindem o foaie, adaugam un strat de carne si rulam strans ca sa formam un rulou.

Cu un cutit bine ascutit taiem rulouri de cca 2-3 cm, le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Acoperim tava si lasam 30 min. sa se odihneasca.

Ungem cu oul batut cu putin lapte si dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulaş