Rulouri cu spanac

de daniastefania in Dulciuri, 21 Apr 2015 | 3677 vizualizari

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu spanac:

Spanacul se spala bine si se fierbe. Apoi se scurge bine si se toaca marunt. Se rade parmezanul, care se amesteca apoi cu spanacul.

Faina se amesteca cu sarea, praful de copt si untul. Se adauga laptele si se amesteca bine pana se obtine o masa omogena. Se infaineaza masa de lucru si se imparte aluatul in doua. Intindem doua dreptunghiuri.

Acoperim fiecare dreptunghi cu amestecul de spanac si parmezan. Se ruleaza aluatul si se da apoi 10 minute la congelator, pentru a fi mai usor de taiat.

Se taie apoi discuri de 1 cm grosime. Asezam rulourile in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit la 220 grade C timp de 12-15 minute, pana devin aurii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]