Rulouri de carne de porc

de misha71 in Porc, 6 Ian 2010 | 10608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc taiat rondele si batut (ca pentru snitele)- 10 bucati
  • 10 felii intregi de bacon sau costita afumata taiata fasii
  • castraveti murati taiati felii subtiri pe lungime
  • 5 oua fierte
  • 1 conserva de ciuperci taiate
  • mustar
  • sare
  • piper
  • 2 rosii taiate rondele
  • smantana pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de carne de porc:

Din muschiul de porc se taie 10 felii de aproximativ 1 - 1,5 cm grosime, care se bat ca la snitel.

Feliile de carne se dau cu sare si piper, se ung cu mustar, apoi se pun pe rand: felia de bacon intreaga (sau costita afumata taiata fasii), castravetii murati taiati, ciupercile taiate marunt, o jumatate de ou fiert (intreg sau taiat in 4).

Se ruleaza cu grija, se prind cu scobitori si se aseaza in tava in care am pus putin ulei si o cana de apa.

Se ung cu ulei, se pune cite o rondea de rosie deasupra si se dau la cuptor.

Din cind in cind se mai completeaza cu apa si ulei in tava si se mai ung rulourile.

In prezentare sunt servite cu piure de cartofi si cu gogosari cu conopida la otet.

Se pot orna cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert Ochi de pisica