Rulouri de piept de pui cu hribi

de Sylvia in Pui, 16 Apr 2010 | 7898 vizualizari

 

Am luat acesta reteta de la Oana de pe www.Bucataras.ro si trebuie sa ii multumesc pentru ea pentru ca a iesit o bunatate de pui foarte aromat si fraged. Reteta originala era cu piept de curcan, hribi, cascaval, ardei , ceapa si usturi verde eu am adaptata putin la compozitie ca mi-a lipsit ceapa si usturoiul verde si am pus piept de pui. Acesta este reteta originala http://www.bucataras.ro/retete/5570/rulouri-de-curcan-cu-hribi.html.

 

INGREDIENTE

  • pentru 2 persoane de
  • 4 bucati de piept de pui batute ca si pentru snitel,
  • cativa hribi ( eu am avut uscati si i-am rehidratat) ,
  • 8 fasii de ardei rosu,
  • 4 fasii de cascaval,
  • verdeata tocata marunt ( coriandru si patrunjel am pus eu,
  • sare,
  • piper,
  • 30 ml ulei de masline,
  • cativa fulgi de unt,
  • o ligura de sos de soya,
  • 100 ml apa.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de piept de pui cu hribi:

 Preparare: batem bucatile de carne si le condimentam cu sare si piper. Asezam apoi pe fiecare bucata catia hribi rehidratati ( eu i-am rehidratat cu 100 ml de apa la microunde lasati pe putere maxima 3 minute), o feliuta de cascaval, 2 fasii de ardei si verdeata maruntita .

  Rulam dupa aceea bucatile de piept de pui si le prindem cu o scobitoare si le asezam intr-un vas termorezistent. Turnam peste ele amestecul de apa cu ulei si sos de soya, mai presaram putina sare, cativa fulgi de unt si putin cascaval ras si verdeata.

 Se dau la cuptor primele 15 minute acoperite cu o folie de aluminiu si apoi eu i-am lasat inca 10 minute fara folie sa se rumeneasca putin.

   Au iesit minunate, rumenite si foarte aromate  este o reteta excelenta  multumesc inca o data Oana.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de piept de pui cu hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Sylvia 1

17.04.2010, 10:09

Ma bucur ca va plac, este bestiala reteta Oanei merita inca un de la mine.

mihaelar63 1

17.04.2010, 14:30

hribii au o aroma deosebita , si daca sunt si preparati de Sylvia nu mai stau pe ganduri

Ina 1

18.04.2010, 08:51

aoleeeeu, cum arata! Felicitari, Sylvia!!
Bre, eu mor pe designul mancarurilor voastre, ca eu n-apuc mereu sa fac poze, pentru ca vin pofticiosii si-mi fura din mancare , d-apoi sa mai si dichisesc la prezentare!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu piept de pui si smantana