Rulouri de pizza

de Dorka in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2016 | 4328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • 1 bulion
  • 5 linguri de ketchup
  • 2 linguri de busuioc
  • 200g de cascaval
  • 250g de sunca presata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pizza:

Am lasat foietajul sa se dezghete.

Intr-un castronel am amestecat bulion, putin ketchup, si sunca iar cu aceasta am uns foietajul.

Am ras cascavalul.

Cu ajutorul foliei de la aluat am rulat foietajul si am taiat rulouri cam de grosimea unui deget.

Le-am pus intr-o tava in care era hartie de copt.

Le-am dat la cuptor cam 15 minute la 180 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv merdenele din aluat de foietaj