Rulouri de vinete cu ricotta si spanac

de Oana in Mancaruri de legume, 23 Iul 2012 | 8111 vizualizari

 

Reteta din revista Goodfood, senzationala!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 250 g ricotta
  • 50 g telemea sarata
  • 200 g spanac proaspat
  • 400 g rosii proaspete, pasate
  • sare si piper
  •  nucsoara rasa
  • parmezan
  • 25 g unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vinete cu ricotta si spanac:

Vinetele se spala, se sterg si se taie pe lung, felii de 0.5 cm. Se sareaza si se lasa 15 minute. Se sterg apoi cu servet de hartie, se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt si se coc la foc mediu, in cuptor, pe ambele parti. Apoi se scoate tava si se lasa la racit.

Ricotta se amesteca cu telemeaua rasa si cu spanacul oparit. Se condimenteaza cu nucsoara rasa si sare si piper dupa gust.

Se umplu vinetele cu cate o lingura din compozitia de branza, se ruleaza si se aseaza intr-un vas de iena uns cu putin unt. Rulourile se pun cu partea liber ain jos, sa nu se desfaca si apropiate bine unele de celelalte. 

Rosiile proaspete mixate se toarna deasupra si se presara parmezan. Se coc in cuptorul incins, la foc mic, 15-20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete cu ricotta si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ratatouille